ITT AZ ÚJ ŐRÜLET: MELEG OHMIBOD!

Hogy miket ki nem találnak... :)

Bár hazánkban még eléggé mérsékelten elterjedt (szinte semennyire), a meleg srácok szerte a világban már előszeretettel igénybe veszik ezt a kis "interaktív-vibrátort". A használata, leírása illetve a mondanivalója pofonegyszerű: A kis vibrátor lyukba helyezése után egy, a készülékhez tartozó alkalmazáson keresztül kisebb illetve nagyobb impulzusú "dugás/kúrás utánzó" rezgéseket küldhetünk egymásnak interneten keresztül. (Gondolom konkrétan megadott nicknév vagy kód után rákereshetünk bárkire szerte a világon, aki éppen használja az eszközt és virtuálisan izgathatjuk őt.) Természetesen általában webkamera használata társasságában. A készülék nagy népszerűségnek örvend a exhibicionista fiúk körében, melyek megtalálóhatók ama rengeteg élő szex-webkamerás oldalon (ingyenes is), melyet a világháló felkínál.

Íme itt vannak az első számú OhMiBod-os kedvenceim! (Betettem alulra a videót.) Ezt muszáj látni! A látvány, ahogy ájuldoznak, mikor impulzus éri őket, fasz-állító! Mintha tényleg egy fasz kúrná őket. Felettébb durva. Szerintem szórakoztató, izgalmas és izgató látvány, mely nem kicsit indítja be az embert!

Lehet ezzel az újdonsággal szimpatizálni vagy sem, minden esetre elég csak megnézni az "élőző" hímek egyikét.: Egyenesen megőrülnek azért, amit csinálnak! Már a látvány maga boldogít, hogy látom, hogyan élvezkednek és, hogy imádják! ;)

A termékkel kapcsolatos több infót és az ingyenesen letölthető alkalmazást is ezen a címen találhatjátok: OhMiBod.com

0 Comments